Werken bij


Werken bij Waterschapsbedrijf Limburg

Bij WBL werken ruim 250 gedreven, vindingrijke vakmensen. Van monteur tot rioleringsadviseur en van innovatietechnoloog tot inkoper: samen houden zij het afvalwaterzuiveringsproces van Limburg 24/7 gaande. En bedenken ze vernieuwende oplossingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Dat maakt WBL uniek en onderscheidend. En daarom zeggen wij: de waarde zit in onze mensen!

MVB20200303-428_Joris Driessen en Dennis Hamacher_1080x1080

Onze mensen zijn verdeeld over drie takken van sport – Operatie & Onderhoud, Strategie & Innovatie en Bedrijfsondersteuning – en werken verspreid over de hele regio.

Vacatures

Het zuiveren van afvalwater is van vitaal belang voor onze samenleving. Wil jij jouw skills inzetten in een organisatie die er écht toe doet? En waar je volop kansen en mogelijkheden krijgt aangereikt om jezelf te blijven ontwikkelen? Bekijk dan ons actuele vacatureaanbod en ontdek onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Stage of afstuderen

Hallo, aanstormend talent! Wij zijn benieuwd naar jouw frisse kijk op hoe wij ons werk nog beter en duurzamer kunnen doen. Ongetwijfeld gaat er voor jou ook een wereld open bij WBL.

Ben je op zoek naar een interessante meeloopstage of afstudeeropdracht in een innovatieve organisatie met toekomstperspectief? Neem dan contact met ons op. We kijken graag samen met jou hoe we van je opdracht een wederzijds succesverhaal kunnen maken.

Traineeships

Ook voor de young professionals zijn er interessante carrière­mogelijkheden bij WBL. Ben je net afgestudeerd en klaar om de wereld te veroveren, maar weet je nog niet precies welke baan jou op het lijf is geschreven? Dan is een traineeship binnen de watersector misschien wel dé oplossing voor jou!

Al onze traineeships lopen via het Nationaal Watertraineeship. Kijk op de website van het Nationaal Watertraineeship voor de mogelijkheden en wie weet zien we je snel!

Tijdelijke versterking

Voor de invulling van tijdelijke vacatures werken we samen met Brainnet: de grootste onafhankelijke inhuurspecialist van Nederland. Brainnet verzorgt de bemiddeling voor hoger personeel (vanaf hbo-niveau) in verschillende vakgebieden, zoals procestechniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, civiele techniek, IT, inkoop, communicatie, facilitaire dienstverlening, human resources, financiën, veiligheid en management. Zowel zzp’ers als bemiddelingsbureaus kunnen zich inschrijven bij Brainnet.