Monteur Elektrotechniek Noord


Ron Piepers

‘…Elektrotechniek, écht jouw ding!...’

Heeft deze vacature iets bij je losgemaakt?

Dan zien je we je reactie graag tegemoet!

Waterschapsbedrijf Limburg produceert gezuiverd water en zet zuiveringsslib om in waardevolle grondstoffen en energie. Het water is afkomstig van 500.000 Limburgse huishoudens en 30.000 bedrijven die zijn aangesloten op het rioolstelsel en wordt getransporteerd naar een van onze 17 rioolwaterzuiveringsinstallaties.

Als Monteur Elektrotechniek (E) bij de afdeling Productie, Team Noord, heb je een cruciale rol als elektrotechnicus op onderhouds- en elektronische werkzaamheden. Je zorgt ervoor dat waterzuiveringsinstallaties en de riool gemalen blijven draaien door essentiële apparatuur te onderhouden en storingen snel en vakkundig op te lossen. Hiermee draag je bij aan het zuiveren en teruggeven van schoon water aan de natuur. Wil je weten hoe je kunt bijdragen aan de bescherming van waterbronnen en een duurzamere toekomst in Limburg? Lees dan verder!

Jouw werk

Een dag kan bestaan uit inspecties aan gemalen of op de rioolwaterzuivering, waar je storingen direct verhelpt en toekomstige problemen voorkomt. Na het rapporteren aan je team sta je ook 's avonds paraat voor een wachtdienst, waarbij je calamiteiten oplost. Naast je technische werkzaamheden draag je bij aan verbeteringen, zorg je voor tijdige informatie voor nieuwe documenten en werk je mee aan de klantgerichte aanpak van Waterschapsbedrijf Limburg.

Als Monteur E:

 • Voer je elektrotechnisch onderhoud aan rioolwaterzuiveringsinstallaties en gemalen uit,
 • ben je medeverantwoordelijkheid voor het goed functioneren van elektrotechnische installaties,
 • vernieuw en herzie je elektrotechnische onderdelen indien nodig,
 • voer je grondige inspecties uit en tref je maatregelen bij storingen.

Over jou

Als Monteur E ben je in staat om zelfstandig technische problemen op te lossen, en neem je ook proactief het voortouw bij de wat complexere of onverwachte situaties.

Verder heb je:

 • Vaktechnische kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniek met een bijbehorende opleiding op mbo-niveau;
 • Je beschikt over kennis van installatietechniek, meet- en regeltechniek en bent op de hoogte van voor jou relevante wetgeving;
 • Je hebt inzicht in zuiveringstechniek en (digitale) besturingstechniek;
 • Samenwerken en overleggen met je collega’s doe je graag;
 • Je bent vaardig in het gebruik van MSoffice en Maximo;
 • Je beschikt over relevante diploma’s of bent bereid (interne) opleidingen te volgen, zoals BHV, VCA-B, NEN3140 WV, Atex en Gasmeten.

Ons aanbod

Afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring bieden wij een salaris van maximaal € 3.507 bruto per maand (salarisschaal 6) of € 3.637,00 bruto per maand bij senior-niveau (salarisschaal 7) conform CAO Werken voor waterschappen op fulltime basis (36 uur). Waterschapsbedrijf Limburg heeft verder uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden.

 • Individueel Keuze Budget van 21% van jouw salaris (incl. vakantiegeld). Dit kun je uit laten betalen of omzetten in extra verlofdagen,
 • Persoonsgebonden Basis Budget van €6.000,- (per 5 jaar) voor vitaliteits-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden,
 • Dagdienst, geen ploegen,
 • 36-urige werkweek,
 • Wachtdienst indicatief 1x per 4-6 weken. Ongeveer € 225,- per wachtdienst, los van de uren die je maakt,
 • Toeslag voor ‘vuil werk’ van € 72,- per maand,
 • Werkbus van de zaak.

Over ons

“Water, samen halen we er meer uit!”

Vanaf 1 januari 2025 bundelen Waterschapsbedrijf Limburg en Waterschap Limburg hun krachten in de waterketen dankzij de samenvoeging van beide organisaties. Samen in één Waterschap delen we één doel en één visie: we bouwen aan een duurzame waterketen voor Limburg, met veiligheid als prioriteit. We staan garant voor de beschikbaarheid van schoon en ecologisch gezond water waarbij we tijdens het water zuiveren steeds meer grondstoffen terugwinnen en zorgen voor veilige dijken en droge voeten. We omarmen innovatie en duurzaamheid, waardoor Limburg vooroploopt in groene watertechnologie, milieuvriendelijk waterbeheer en zich profileert als een voorbeeld voor de rest van Nederland en daarbuiten. Wil jij bijdragen aan een duurzame en veilige toekomst voor water in Limburg? Dan komen wij graag met jou in contact!

Interesse?

Solliciteer dan via de onderstaande knop.

Voor deze functie zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe collega’s.

De officiële sluitingsdatum is 31 maart 2024, maar we beoordelen sollicitaties direct bij binnenkomst. Hoe eerder je reageert, hoe eerder je bericht krijgt.
Wil je meer informatie over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Andre Barthel (Teamleider Noord) via 06-23 38 81 66.

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Vera Iliicheva (Corporate Recruiter) via 06-52713471.


We kijken uit naar je reactie!

Heeft deze vacature iets bij je losgemaakt?

Dan zien je we je reactie graag tegemoet!