WBL genomineerd voor de WOW-samenwerkingsprijs 2023!

Gepubliceerd op 3 juli 2023 (om 16:00)

Waterschapsbedrijf Limburgs innovatieve wijze van aanbesteden en nieuwe manier van samenwerken met contractpartners is onder de titel “Projectoverstijgend en langjarig samenwerken” genomineerd voor de WOW-prijs 2023.

Op basis van de inzending en een pitch-presentatie bepaalt de jury wie de winnaar is van de juryprijs. Na de zomer presenteert Platform WOW de genomineerden aan het publiek. Vanaf dat moment kan iedereen stemmen op een van de acht genomineerden.

Platform WOW reikt elke twee jaar de WOW-samenwerkingsprijs uit. De prijs dient als eervol podium voor projecten die vernieuwing en verbetering brengen door buitengewone samenwerking. De winnaars krijgen een geldbedrag om het project een stap verder te brengen.


Met dank aan onze samenwerkingspartners:
Lynn Vosman (Universiteit Twente), GMB Services B.V., ADS Groep Water B.V., EQUANS Zuid-Nederland B.V., samenwerking CroonWolter&Dros met Rood Wit Blauw B.V., combinatie Aannemersbedrijf Van der Ven B.V. met Remondis Smart Infra ’s Hertogenbosch B.V., GW Leidingtechniek B.V., Modderkolk Projects &Maintenance B.V., Heijmans Infra B.V., Van den Heuvel aannemingsbedrijf B.V., Adviesbureau begeleiding aanbesteding Pro10, Waterschap Drents-Overijsselse Delta, Prorail, Rijkswaterstaat, Gemeente Amsterdam en Gemeente Den Haag.