Innovatief en duurzaam!

Waterschapsbedrijf Limburg draagt innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel. Het streven naar verbetering en vernieuwing van de bedrijfsprocessen om de wereld om ons heen gezonder en duurzamer te maken is onze passie. Om die doelstellingen waar te maken zijn we constant op zoek naar de beste mensen die plezier en passie werken aan de maatschappelijke wateropgaven van deze tijd.

Onze mensen

Bij Waterschapsbedrijf Limburg zijn circa 165 mensen actief op uiteenlopende vakgebieden: van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, civiele techniek en milieukunde tot en met human resource management, communicatie en financiën. Ongeveer de helft van onze collega's werkt in het kantoorgebouw in Roermond; de andere helft verspreid over de provincie Limburg op een van onze 17 rioolwaterzuiveringsinstallaties. Het zijn stuk voor stuk gemotiveerde collega's met passie voor water. Collega's die het belangrijk vinden een bijdrage te leveren aan een gezondere en duurzame samenleving!

Beste werkgever en beste werkomgeving

In 2018 zijn we winnaar in de categorie grootbedrijf Midden Limburg geworden. Onze collega's geven we dan ook volop ruimte om zich te ontwikkelen. Dit door een ruim aanbod aan opleidingen én begeleiding in de praktijk. Persoonlijke en professionele groei zien we als basis voor succes. Daarnaast bieden we arbeidsvoorwaarden die je mag verwachten van een organisatie die de beste werkomgeving wil bieden.

Baan, stage of afstudeeropdracht

Wij zijn constant op zoek naar mensen die samen met ons alles uit water willen halen. Dat geldt voor nieuwe collega's, maar ook voor studenten die op zoek zijn naar een inspirerende stage of afstudeerplaats. Waterschapsbedrijf Limburg is een kweekvijver voor jong talent. Voor stagiaires en afstudeerders zijn er volop mogelijkheden: een plezierige werkomgeving, goede begeleiding en leren in de praktijk. Daar staat wel iets tegenover: eigen initiatief, eigen verantwoordelijkheid nemen en het beste uit jezelf halen! Omdat ons bedrijf vestigingen heeft in heel Limburg, ligt er altijd wel een mogelijke stage- of afstudeerplek bij jou in de buurt.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in een baan, stage of afstudeerplaats, of heb je vragen op dit vlak? Stuur dan een mail naar sollicitatie@wbl.nl.

​VIDEO'S 

 

"Je bent nooit uitgeleerd"https://www.wbl.nl/Paginas/Werken-bij-Rick-Hundscheidt.aspx"Je bent nooit uitgeleerd"Werken
Werken als Stagiairhttps://www.wbl.nl/Paginas/Werken-als-Stagiair.aspxWerken als StagiairWerken
"De lijn tussen biologie, techniek en scheikunde"https://www.wbl.nl/Paginas/Werken-bij-Joris-Driessen-en-Jelle-Maessen.aspx"De lijn tussen biologie, techniek en scheikunde"Werken
"Samen halen we alles uit het water"https://www.wbl.nl/Paginas/Werken-bij-Erik-Heldens.aspx"Samen halen we alles uit het water"Werken
Trainee Inge Pistoriushttps://www.wbl.nl/Paginas/Werken-bij-Inge-Pistorius.aspxTrainee Inge PistoriusWerken
"Flexibel werken bij beste werkgever"https://www.wbl.nl/Paginas/Werken-bij-Andries-Vonken.aspx"Flexibel werken bij beste werkgever"Werken

 Vacatures

 

 

Monteur E (1FTE)https://www.wbl.nl/Paginas/Monteur-E-(1FTE)afdelingPenM.aspxMonteur E (1FTE)‘…Elektrotechniek is jouw ding!…’2020-09-21T22:00:00Z

Inhuur

Het Waterschapsbedrijf Limburg zoekt regelmatig tijdelijke medewerkers in verschillende vakgebieden zoals Procestechniek, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Civiele Techniek maar ook IT, Inkoop, Communicatie, Facilitair, HRM, Financiën, Veiligheid en Management. Brainnet verzorgt de bemiddeling voor hoger personeel (vanaf HBO niveau) in deze vakgebieden. Zowel zzp'ers als bemiddelingsbureaus kunnen zich inschrijven bij Brainnet via www.brainnet.nl. Voor meer informatie is Brainnet telefonisch bereikbaar op nummer 030-6021617 of per mail via info@brainnet.nl.

Samenwerking met Meet The Youngsters

Meet the Youngsters, een community op de arbeidsmarkt gericht op scholieren, studenten en starters met als uiteindelijk doel het binden, boeien en benutten van talent voor de bedrijven die actief zijn in onze provincie. Jongeren (MBO-,HBO- en WO-niveau) worden al tijdens hun opleiding geïntroduceerd aan interessante werkgevers. Na hun opleiding kunnen zij als starter of young professional bij de bedrijven aan de slag gaan.

Soapbox fungeert als uitvoerder van de activiteiten die in het kader van Meet the Youngsters worden ontplooid.

Guus Pelzer, directeur Waterschapsbedrijf Limburg: "Wij steunen dit initiatief van harte omdat wij jong talent graag helpen in hun ontwikkeling en jongeren actief kennis willen laten maken met onze passie voor water en het werk in de waterketen. Dit doen we door het aan​bieden van stage en afstudeeropdrachten. Wij leren vervolgens weer van hun frisse kijk op zaken.