Stagiaire Asset Management

Stagiaire Asset Management

(WTB/E/TBK)

Ben jij op zoek naar een stage waar je een bijdrage kunt leveren aan het in orde brengen van asset data, het uitwerken van onderhoudsconcepten en dit vertalen naar investeringsplannen van een gloednieuwe installatie? Kom dan stage lopen bij WBL!


DIT DOE JIJ

Eind 2019 is een gloednieuwe rioolwaterzuiveringsinstallatie opgeleverd, die volgens een geheel nieuw bouwconcept is gerealiseerd. Dit bouwconcept is ontwikkeld door WBL en is het nieuwe referentiekader voor de waterwereld binnen en buiten Nederland. Deze installatie loopt nu, maar het nieuwe bouwconcept vraagt ook om nieuwe onderhoudsconcepten. Onderhoudsconcepten die net zo slim zijn als het ontwerp en concept van de nieuwe installatie. Wil jij ons helpen met de stappen die hiervoor nodig zijn?

WBL heeft meerdere opdrachten die jij als stagiair(e) kunt oppakken!

Jij wordt onderdeel van een projectgroep, die bestaat uit engineers van verschillende disciplines, werkvoorbereiders, monteurs en operators, maar ook project managers en calculators. De projectgroep wordt geleid door de afdelingsmanager van de afdeling Techniek en Planning

DIT BEN JIJ

  • Jij bent bezig met een HBO studie gericht op Werktuigbouwkunde,  Elektrotechniek of Technische Bedrijfskunde.
  • Je bent geïnteresseerd in een industriële omgeving en je hebt affiniteit met maintenance.
  • Je hebt een goed analytisch vermogen en je kunt goed samenwerken.
  • Jij hebt een sterke affiniteit voor modellen en concepten.
  • Je bent geïnteresseerd in zowel financiële als niet financiële informatie.

DIT ZIJN WIJ

Water. Samen halen we er meer uit.

Waterschapsbedrijf Limburg is een dochterbedrijf van Waterschap Limburg en zorgt op basis van de Toekomstvisie 2030 voor de realisatie van de transport en zuiveringstaak van afvalwater. Schoon water is niet vanzelfsprekend! Iedereen gebruikt dagelijks zo'n 130 liter water. Om te drinken, te douchen, het toilet door te spoelen, voor de afwas en de wasmachine. Ook bedrijven gebruiken en vervuilen water. Al dat water verdwijnt vervolgens in het riool. Waterschapsbedrijf Limburg (WBL) transporteert het afvalwater van 500.000 Limburgse huishoudens en 30.000 bedrijven naar haar 17 rioolzuiveringsinstallaties. Na zuivering met de meest innovatieve en duurzame technieken geven we jaarlijks ca. 150 miljoen m3 als schoon water terug aan beken en rivieren. Het restproduct ca. 100.000 ton zuiveringsslib- wordt gedroogd en hergebruikt als brandstof. Zo krijgen gezuiverd water én zuiveringsslib weer een nieuwe bestemming en wordt de natuurlijke kringloop gesloten.

Waterschapsbedrijf Limburg staat voor de uitdagende opdracht om de bedrijfsvoering te innoveren en te verduurzamen. Binnen de organisatie is procesgericht werken het centrale uitgangspunt. Daarbij ligt de kracht in het denken vanuit de samenhang van de werkzaamheden en processen. Vanuit het groeiperspectief "Waterkracht" werkt Waterschapsbedrijf Limburg aan een organisatie-ontwikkelingstraject met de volgende doelstellingen:

  • Het versterken van de executiekracht;
  • Het versterken van de strategie- en innovatiekracht;
  • Het versterken van de samenwerking in de waterketen;
  • Een meer toekomstbestendige organisatie, flexibel en wendbaar.

Dat doen we samen met 200 collega's, want de waarde zit in mensen. Onze kernwaarden zijn ondernemerschap, klantgerichtheid en vakmanschap. Het eindresultaat: duurzame winst voor mens en milieu.

DIT BIEDEN WIJ

WBL biedt goede begeleiding en er is voldoende ruimte voor jouw schoolopdracht of onderzoek. Je ontvangt een stagevergoeding van +/- € 370,00 bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek. Tijdens jouw stageperiode bouw je verlof op, wat je in overleg met jouw collega's en stagebegeleider kunt opnemen. Ook ontvang je een reiskostenvergoeding à €0,19 per kilometer, mits je geen Ov-jaarkaart hebt vanuit jouw studie. Bij WBL zijn er flexibele werktijden, die je afstemt met jouw stagebegeleider.

SOLLICITEREN

Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Stuur jouw sollicitatie met een recent CV per mail naar sollicitatie@wbl.nl. Geef in een korte motivatie aan waarom jij de geschikte persoon bent voor deze stageplaats. Reageren kan tot 5 juli 2020. De sollicitatiegesprekken zullen voor zover nu bekend online gevoerd worden via MS teams.

Voor vacature vragen kun je contact opnemen met HR-medewerker Michelle Tetz, door te bellen naar +31 613932963.

Voor inhoudelijke vragen over de opdracht kun je contact opnemen met Alex van Heugten via +31 651038402.